Jdi na obsah Jdi na menu
 


Futsal

Příspěvky

15.kolo ČSOB ligy

9. 5. 2007

Od minulé soboty už jen 3 kola do konce 3. ročníku české futsalové ligy. Více o 15. kole v článku.  MM
 
Celý příspěvek | Rubrika: Futsal | Komentářů: 0

Bundesliga posilovala

18. 2. 2007

Budnesliga tento víkend začíná a tak týmy posilovali. V následujícím článku všechny přestupy do bundesligy.
 
Celý příspěvek | Rubrika: Futsal | Komentářů: 0

6.kolo Premier league

27. 11. 2006

Včerejšek nabídl anglickým fanouškům futsalu parádní představení. V jedném kole mohli sledovat tři šlágry kola. V tom prvním hostil Manchester F.T. London F.C.. A pro spokojenost londýnských zařídil gólem Daníček remízu na horké půdě Manchesteru 1:1. Za domácí se trefil Seliginho. Další zajímyvý zápas byl Birmingham versus Newcastle. Domácí smetli ďábli 5:0 a gólem se poznamenal i Labanc, reprezentant Slovenska. No a Liverpool v mega zápasu potkal doma obrhájce titulu Chelsea. A svou 3. nulou za sebou pomohl Hon k vítězství hostů 3:0. Trefili se brazilští reprezetanti. 2x Toneres a jednou Ronaldo. Ke konci utkání se na hřišti ukázal v dresu"reds" i Růdek.
 
Celý příspěvek | Rubrika: Futsal | Komentářů: 0

6.kolo ČSOB ligy

27. 11. 2006

Máme za sebou další víkend a s ním i další kolo ČSOB ligy. To nám moc zajímavé duely nepřineslo. Snad jen zápas Ostrava-Sporting Praha. To byl zápas plný obratů a nakonec se radovali hosté s výsledkem 3:2. Do předloňské formy se dostávají hráči Českých Budějovic, kteří ještě po 6 kolech nevědí co to je ztráta bodů. V neděli si poradili s Hradcem 4:0 a utvrdili si vedení, stejně tak jak utvrdili hostům poslední místo v tabulce. Stále se zatím hledá obhájce titulu Jihlava, která znovu prohrála. Včera to odnesla v Plzni, když se trefil navrátilec do střelecké formy Ostrý. Jeho bývalý klub Olomouc si na začátek sezony stěžovat nemůže. Po 6ti odehraných kolech jsou olomoučtí na 3. místě se ztrátou 6 bodů na první budějovice.
 
Celý příspěvek | Rubrika: Futsal | Komentářů: 0

Champions league - quarterfinal

22. 11. 2006

Dnešek nám přinesl čtvrtfinále ligy mistrů. Pojdme k odehraným zápasům. Manchester F.T. doma hostil Austrii Vídeň. Na rozdíl od domácích, hosté v přestupovém termínu nikoho do týmu nepořídili, ba naopak odešel skvělý útočník Dvořák do Barcelony. A i proto si domácí až lehce poradili s rakouským mistrem a vyhrál 4:0. To druhý představitel anglického futsalu ve čtvrtfinále LM si tak dobře nevedl. O jediný gól v domácím utkání Chelsea s Lyonem se postaral portugalský reprezentant Penico a Chelsea si bude muset na francouzské půdě dávat veliký pozor. Další zápas LM nám přinesl derby španělských klubů. Barcelona hostila s Realem Madrid. Byl to souboj i dvou čechů. V dresu domácích skvěle rozehraný Dvořák a branku hostí kryl mladičký Kolář. Po vyrovnaném prvním poločase ( 2:2 ), se domácí do hostů pustili s velkou vervou. Nasázeli hostům 4 branky a postarali se o konečné vítězství 6:2.
 
Celý příspěvek | Rubrika: Futsal | Komentářů: 1

5. kolo ČSOB ligy

21. 11. 2006

Pokračujeme 5. kolem ČSOB ligy. No a co to tu máme? No ne ... Nováček Kladno si odvezl plný bodový zisk od obhájce titulu Jihlavy. Zápas svým gólem rozhodl bývalý český reprezentant Reiter. Olomouc, která letos předvádí nádherný futsal, se díky výhře v Plzni posunula už na třetí místo. Vedoucí Čes. Budějovice nevědí stále co to znamená ztráta bodů. Vyhráli na půdě silné Ostravy 2:0. Sporting po prohře s Budějovicemi si napravili doma chuť na Brnu. Znojmo konečně dalo gól a zvítězilo. Porazilo Hradec a právě s Hradcem si vyměnili místo v tabulce. Znojmo deváté, Hradec desátý. 
 
Celý příspěvek | Rubrika: Futsal | Komentářů: 0

5.kolo Premier League

21. 11. 2006

Anglická nejvyšší futsalová soutěž pokračovala o víkendu pátým kolem. Zajímavé duely se odehráli na půdách Birminghamu a vedoucí Chelsea.  Birmnghamští hostili vynikající Manchester a Chelsea doma přivítala Portsmouth i s českým útočníkem Demeterem. Modré růže, jak se Birminghamu říka doma na poslední chvíli ztratili vítězství a remizovali 2:2, ale Chelsea doma předvedla skvělý zápas a porazili Portsmouth 3:0. Hlavní zásluhu na tom měl brazilský internacionál Toneres, který přispěl dvěma góly. Reprezentační brankář ČR Petr Hon si vychytal 3. nulu a byl po 3. v sestavě kole. Fulham se postaral o parádní výsledek. A odnesl to "Daníčkův" London. Fulham i díky Hattricku japonského obránce Nikvenda porazil London vysoko 6:2. Jeden ze dvou gólů hostů dal Daníček. Byl to jeho premierový gól v sezoně.
 
Celý příspěvek | Rubrika: Futsal | Komentářů: 0

Dobili Lisabon...

15. 11. 2006

Paráda. Jinak se to nazvat nedá. Naši reprezentanti vyhráli 1. kvalifikační zápas na EURO 2007 ve Francii na půdě silného Portugalska. Domácí naše hochy sice ze začátku zatlačili, ale Hon, který se v současné době vyskytuje v neuvěřitelné formě, vychytal všechny střela a šance takových hvězd evropských a světových kvalit-Penico (Chelsea), Zino (Newcastle), Sivardo (London). Do konce 1. poločasu se češi skoro do šance nedostali. Do druhého poločasu nastoupil místo Daníčka Děda a ofenzivní hra Čechů se o hodně zlepšila. Do konce se zlepšila na tolik, že se díky trefě Mnicha dostali do vedení. Potom však znovu začal tlak domácích, ale skvělý Mnich jim nic nedovolil. Ke konci se z brejku trefil März a rozhodl o vítezství na půdě silného soupeře 2:0.  
 
Celý příspěvek | Rubrika: Futsal | Komentářů: 0

Úvod Žižky vyšel...

14. 11. 2006

Včera večer zažil nový trenér České reprezentace Tomáš Žižka skvělou premieru. Česko si před zhruba 400ti diváky v Jihlavském národním stadioně poradili s USA vysoko 6:1. Do vedení poslal domácí Děda, hráč Palerma. Později, ještě do konce prvního poločasu se trefili 2x März a jednou Mnich. Bohužel i McSrom poslal jednu střelu za záda Hona. Do druhého poločasu nastoupila úplně jiná 5. Hodně překvapil Šafář, kterému se až tak moc zatím v Ostrtavě nedaří, ale v druhém poločase se trefil dvakrát a utvrdil výsledek na 6:1. 
 
Celý příspěvek | Rubrika: Futsal | Komentářů: 0

4.kolo Premier league

13. 11. 2006

Premier league a její 4.kolo zahřálo na srdci českého fanouška. Nejenže skvělými zákroky vychytal Hon nulu na půdě Newcastlu, ale trefil se nejmladší hráč ligy a to Liverpoolský Růdek. Nastoupil na poslední minutky a stihnul nejpvre střelou postrašit brankáře Portsmouthu a později se dočkal pěknou střelou k tyči...Manchester si doma poradil s posledním Charltonem a tvoří společně s Chelsea, Birminghamem a London aktualní čtveřici nejlepši ve futsalové Anglii....
 
Celý příspěvek | Rubrika: Futsal | Komentářů: 0