Jdi na obsah Jdi na menu
 


Futsal

Příspěvky

4. kolo ČSOB ligy

13. 11. 2006

Čtvrté kolo 3. sezony ČSOB ligy nám nabídlo zajímyvé fakta. Nejprve púojdme k zápasu kola mezi Budějovicemi a Sportingem Praha. Domácí se od úvodu nemohl chytit. Své šance spálili pražané März i Valdez a až po chvíli se dostali ke slovu budějovičtí. Respektivě Rupov, kteržý věma rychlými góly zařídil domácím vedení 2:0 po 1. poločase. Ve 30. minutě sice snížil Šlitr, ale ke konci utkání utvrdil domácí vítezství německá futsalová superstar Jens Neudeth. Další plus kola přinesl Mnich, hráč Jihlavy, která porazila Brno venku vysoko 5:0. A právě rychlonohý a technický pravý reprezentační útočník dal 4 góly, což se v historii Českého futsalu povedlo jen jemu a Märzovi. Velmi zajímavě začla Ostrava, která má v součastnosti velmi zajímávy kádr. Včera vyhráli ve Znojmu 2:0 a posunula se na 3. místo za Čes. Bud. a Sportingem Praha. Znojmo nevstřelilo za 4 kola ani gól a zaslouženě je poslední.
 
Celý příspěvek | Rubrika: Futsal | Komentářů: 0

3. kolo ČSOB ligy

6. 11. 2006

Česká futsalová liga včera pokračovala 3. kolem. Co je zajímavé je, že brankář Sportingu Praha Brick nedostal ještě gól a jeho tým má po třech zápasech skore 14:0. Další brankář, který nedostal gól je Thomas Zavoral, brankář Č. Budějovic, ale odehrál jen 2 zápasy. Jihlava doma nedokázala porazit remízového krále Olomouc, která ze tří zápasů letos třikrát remizoval.
 
Celý příspěvek | Rubrika: Futsal | Komentářů: 1

3.Kolo Premier League

6. 11. 2006

Další zápasy anglické premier league nám přinesli velký duel Chelsea s Manchesterem F.T.. V tomto utkání se dokázalo, že v souboji dvou velikých klubů platí pravidlo  úspěchu, po vyrovnaném výkonu, domácího celku. Pěknou ostudu si strhli hráči Liverpoolu, kteří doma prohráli s West Hamem. "Dokonalou obranu"...jak se říká obraně F.T. Liverpool nachytali West Hamští svým anglickým tvrdým atakem a to se jim vyplatilo. Tito a ostatní výsledky máte zde:   
 
Celý příspěvek | Rubrika: Futsal | Komentářů: 2