Jdi na obsah Jdi na menu
 


15.kolo ČSOB ligy

9. 5. 2007
Předehrávky 15. kola se odehráli už v pátek. V prvním z nich Hradec doma hostil České Budějovice. Nejprve vystrašil hosty přízemní střelou hostující Rupov, ale po výkop golmana se dostali domácí do brejku a Lissaelli trefil domácím vedení. Hosté zapracovali až v 2. poločase. Ve 23. minutě srovnal Makajík. A poté se na dlouhou dobu vytratil futsal z haly a góly přinesl až konec. Dvě minuty před koncem dal vítězný gól Rupov a tento ruský forvard dal v poslední minutě na 3:1.
      V dalším utkání doma Znojmo sehrálo duel s Olomoucí. Zápas byl velice vyrovnaný. Hosté se dostali pod tlak a domácí to dokázali obrátit ve vedení gólem Pomka. Probuzený střelec dal svůj 7. gól. Hosté však odpověděli velmi rychle. Před koncem poločasu srovnal Stál. Na začátku 2. poločasu hosty dostal do vedení povedený gól reprezentanta Petříka. Poté se však Olomouc pustila do obrany a to jí nevyšlo. Ve 32. minutě skóroval Tučný. Zápas skončil 2:2.
     Sobotní duely začaly dopoledním vystoupením Jihlavy s Plzní. Jihlava hrála co od ní všichni čekají. Nádherné kombinace však nedovršily branky ani po Dynově střetu s brankářem. Gól dal až obránce Kučera po rohu hlavou. I přes hodně defenzivní hru hostů se dostal k šanci Ostrý, no branku nedal. Druhý poločas začal stejně jako první skončil. Roh, Kučera a gól. 2:0. Potom přišla branka z přímého kopu France a  v poslední minutě dal Franc druhý gól a ukončil utkání se skórém 4:0.
     Odpoledne pak nastoupili dva týmy bojující o udržení v lize. Druhé sestupové místo na oba dotírá. Brňané se v součastnosti spoléhají na polského Macielowa. Ten svou pověst dodržel a dal gól hned po 5ti minutách. Potom to párkrát to zkoušela dvojice Kraycho a Sherer, ale zvýšení to domácím nepřineslo. Až v druhém poločasu si soupl k přímému kopu brazilec Kraycho, trefil tyč a dorážkou dopravil do branky míč český hráč Sherer. Utkání pak v klidu skončilo 2:0.
      No a pak přišel šlágr kola. Večerní zápas mezi Sportingem Praha a Futsalem Ostrava. Domácí v něm ze začátku kontrolovali hru a gól dali po rohovém kopu Hládka, kdy se trefil hlavou Palhsson. Tento domácí kapitán v obraně v prvním poločase nedovolil hostům skoro žádnou šanci. V druhém poločase však nepohlídal po centru Šepity obránce Dinu a ten srovnal. Netrvalo dlouho a nádhernou ránou vrátil domácím vedení střídající Machota.Na to však odpověděl znovu gólovou hlavičkou Dina. Poté domácí vystřídali. Dolů šel Valdez a nahoru Beránek. Tento reprezentant do 13ti let se opřel do míče levou nohou a nakonec zvrátil výsledek na stranu Sportingu.


HRADEC-Č.BUDĚJOVICE      1:3   LISSAELLI-MAKAJÍK,2xRUPOV
ZNOJMO-OLOMOUC             2:2   POMEK,TUČNÝ-STÁL,PETŘÍK
JIHLAVA-PLZEN                      4:0   2xKUČERA,2xFRANC
BRNO-KLADNO                      2:0    MACIELOW,SHERER
SPORTING-OSTRAVA         3:2 PALHSSON,MACHOTA,BERÁNEK-2xDINA            
01 SPORTING   36   45:21
02 ČES.BUD.     34   40:17
03 JIHLAVA      31   43:19
-----------
09 PLZEN          13    20:38 
10 hRADEC        06    22:36
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář